Algemene Voorwaarden

 

Algemene voorwaarden Lief Lijf Vitaliteitsmassages

 

 

 

 1. De massages zijn preventief, verlichtend of ontspannend bedoeld. Het betreft geen medisch specialistische behandeling. In bepaalde gevallen kan afgezien worden van massage en verzocht worden om goedkeuring van huisarts, fysiotherapeut of andere medisch specialist.
 2. In de volgende gevallen zal niet gemasseerd worden: grieperigheid, koorts, stevige verkoudheid, open wonden, ontstekingen, gezwellen, spataderen, nieuwe littekens, infecties, hemofilie, abcessen, trombose, steenpuisten, huiduitslag, eerste 3 maanden zwangerschap. In een aantal gevallen kan een aangepaste massage tot de mogelijkheden behoren.
 3. De cliënt is zelf verantwoordelijk voor de informatie, en de juistheid ervan, die hij/zij op het anamneseformulier, tijdens het intakegesprek of tijdens de massage geeft., zodat de massage zo verantwoord en veilig mogelijk uitgevoerd kan worden.
 4. De bij punt 3 bedoelde informatie wordt vertrouwelijk behandeld en zonder toestemming nooit aan derden verstrekt (geheimhoudingsplicht).
 5. De keuze voor het ondergaan van een behandeling ligt ten alle tijden bij de cliënt. Lief Lijf Vitaliteitsmassages heeft hierin een informatieve, ondersteunende en adviserende rol, maar is niet verantwoordelijk. Derhalve is de cliënt zelf verantwoordelijk voor evt. gevolgen, bijwerkingen en/of nawerkingen van de massages.
 6. Er wordt i.v.m. de hygiëne vanuit gegaan dat de cliënt schoon voor een massage verschijnt. Vanzelfsprekend zal in de praktijk ook de hygiëne in acht worden genomen.
 7. De massages hebben niets met erotiek en/of sex te maken. Cliënten die toch seksueel getinte opmerkingen maken of aansturen op seksuele handelingen of gedragingen worden per direct verzocht te vertrekken.
 8. De massages worden gegeven in een sfeer van wederzijds respect en veiligheid.
 9. Lief Lijf Vitaliteitsmassages kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor beschadiging, diefstal of verlies van persoonlijke eigendommen van de cliënt.
 10. Lief Lijf Vitaliteitsmassages kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eenzijdige  calamiteiten die zich m.b.t. de cliënt voordoen, zonder dat sprake is van moedwillig negatief handelen door de masseur en/of duidelijk onveilige situatie.  
 11. De door de masseur behaalde diploma’s en certificaten zijn aantoonbaar.
 12. Gemaakte afspraken kunnen tot 24 uur van te voren kosteloos worden geannuleerd. Bij annulering binnen 24 uur wordt 50% in rekening gebracht.
 13. Bij het maken van een afspraak wordt altijd in ieder geval naam, e-mail adres, adres en telefoonnummer gevraagd t.b.v. de administratie.
 14. Er wordt verzocht voor aanvang van de massage evt. mobiele telefoon stil te zetten.
 15. De behandelingen worden in dit geval niet vergoed door uw zorgverzekeraar, vanwege het niet aangesloten zijn bij een beroepsvereniging. Daardoor is de prijs wel lager dan normaal.

   

Contact informatie

Lief Lijf Vitaliteitsmassages
Dreef 46
4875 AC Etten-Leur 

T: 06 - 29 301 664
info@LiefLijfVitaliteitsmassages.nl

KvK nummer: 56217455