Wie ben ik


Mijn naam is Karin Faas en ik ben sinds september 2011 bezig met masseren. Dit doe ik naast een parttime baan als Medisch Analist in het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis Tilburg.
 

Ik heb de praktijkgerichte opleiding Vitaliteitsmasseur bij Sonnevelt Opleidingen gevolgd en met succes afgerond in mei 2012.

Sindsdien ben ik gestart met
Lief Lijf Vitaliteitsmassages.
Het woord zegt het al: massages ter ondersteuning van de vitaliteit.
Mensen met bijv. hormonale klachten, spanning, moeheid, 'vol zitten in je hoofd', stijve spieren en andere stressgerelateerde klachten kunnen zeker baat hebben bij deze vitaliteitsmassages.

Vitaal door het leven, wees lief voor je lijf!
Maar ook gewoon voor een uurtje lekker ontspannen kan men bij mij terecht.

Oktober 2012 ben ik begonnen met de 3-jarige HBO-opleiding VoetreflexPlus therapeut bij Total Health Opleidingen. Deze opleiding leerde mij zowel Westerse als Oosterse (Chinese) voetmassages uitgebreid toepassen. Inmiddels heb ik met succes deze opleiding afgerondIk kan hierdoor VoetreflexPlusmassages therapeutisch inzetten voor uiteenlopende klachten. In deze opleiding heb ik de specialisatie-modules zwangerschap/geboorte, de vrouw en gewichtsbeheersing gevolgd. Als afstudeeropdracht heb ik een scriptie geschreven over tinnitus. 

Juli 2018 heb ik het certificaat voor de basisopleiding Reflexonantie behaald bij H.E.T.Centrum Dorst, een combinatie van reflexologie met resonantie. Belangrijke onderdelen zijn het uitgebreid in kaart brengen van de energie in het lichaam (blokkades opsporen), waardoor behandeling nog gerichter kan worden toegepast. Resonantie erbij zorgt ervoor dat het lichaam reflexologiebehandeling beter ontvangt. Ook was er in deze opleiding veel meer aandacht voor metafysica, de psychische benadering van klachten.    

Gevolgde aanvullende cursussen/workshops:

Tuina Zen massage op rug/nek/armen

Workshop Iriscopie

Workshop Chinese dermatologie

Ter ondersteuning zet ik soms ooracupunctuur in en pas de aroma's waar ik mee werk aan aan de persoon of situatie.
Ik heb in de planning diverse cursussen/workshops, omdat ik het belangrijk vind om me te blijven ontwikkelen! 

Contact informatie

Lief Lijf Vitaliteitsmassages
Dreef 46
4875 AC Etten-Leur 

T: 06 - 29 301 664
info@LiefLijfVitaliteitsmassages.nl

KvK nummer: 56217455